dilluns, 24 de setembre del 2012

Liber 2012




Liber, la Feria Internacional del Libro, está de aniversari. Del 3 al 5 d'octubre, el saló celebrarà la seva 30ena edició al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, mostrant les oportunitats de negoci, tendències, tecnologies i serveis que van a definir la nova indústria editorial. Amb l'oferta comercial d'unes 600 editorials i empreses representades, la fira espera contribuir a reactivar les exportacions i les vendes al mercat interior i a fomentar el debat sobre el futur del llibre a través de les Jornades Liber, que reuniran a professionals i experts de totes les especialitats del món editorial.
Promogut per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE), Liber és la trobada professional més important de la indústria del llibre en espanyol. Té periodicitat anual i se celebra a Barcelona i Madrid de forma alterna

Paraguai serà enguany el convidat d'honor del saló. Autors, editorials, artistes i representants institucionals conformen la delegació paraguaiana que visita Barcelona per tendir un pont comercial i cultural amb Espanya. Hi haurà conferències, presentacions de llibres, actuacions musicals i trobades empresarials.

En les Jornades Liber, es debatrà l'impacte de les noves tecnologies en la cadena del llibre i en el màrqueting del sector; l'aparició d'altres models de negoci, canals de venda i distribució i la seva repercussió en llibreries i biblioteques; la redefinició de les relacions entre agents, editors i autors, a més d'altres temes. Grans figures de l'edició espanyola compartiran amb el públic les seves experiències i opinions entorn del llibre i la producció editorial.

Dates: Del 3 al 5 d'octubre 2012
Horari: De 10.00 a 19.00 hores
Recinte: Fira de Barcelona Gran Via. Avinguda de Joan Carles I, nº 64 08908 L'Hospitalet de Llobregat

Per a més informació consulteu la pàgina web : http://www.liber.es/ca/inici

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada