#vinstagrampladebages2019


 BASES CONCURS VINSTAGRAM

BIBLIOTEQUES AMB DO

PLA DE BAGES 2019

del 10 de desembre al 28 de gener de 2019


QUI HI POT PARTICIPAR?
Podran participar-hi totes aquelles persones de 16 anys o més que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les imatges presentades per marques comercials o empreses.


QUÈ S’HA DE FER PER PARTICIPAR-HI?
Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic,  respectar les condicions d’aquesta xarxa i i tenir el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.


QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES?
S’estableix una única categoria, la temàtica de la qual és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes, etc. posant especial èmfasi en l'àmbit territorial de la Denominació d'Origen Pla de Bages


COM PUC PARTICIPAR AL CONCURS?
Els participants hauran de publicar una foto pròpia i inèdita a la xarxa Instagram a través del seu propi perfil, posar un títol i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagrampladebages2019

No podran contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.


QUIN ÉS EL TERMINI?
Del 10 de desembre de 2018 al 28 de gener de 2019.

No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini.


VEREDICTE I PREMIS
Un jurat integrat per representants del món artístic i cultural de la comarca del Bages triarà la fotografia guanyadora.

El jurat seleccionarà 10 fotografies finalistes que podran ser utilitzades per les biblioteques participants i la Denominació d’Origen Pla de Bages tant en format imprès com digital.

El premi per l’autor de la imatge guanyadora serà:
Un lot cultural de llibres, vins DO Pla de Bages i una entrada per a dues persones per un espectacle al teatre Kursaal de Manresa.

L’entrega de premis es farà a finals del mes de gener de 2019.

La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació dels organitzadors d’aquest concurs:

Biblioteca d’Artés
Biblioteca d’Avinyó
Biblioteca Sant Valentí de Navarcles
Biblioteca de Sant Fruitós de Bages
Biblioteca Ateneu Les Bases de Manresa
Biblioteca El Pont de Vilomara i Rocafort
Biblioteca de Súria
Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages


El veredicte és inapel·lable, i es farà públic a finals del mes de gener de 2019.

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada