dimecres, 11 de juny del 2014

Celebra l'aniversari de Gènius

El Gènius i els seus amics van fer 2 anys, el dia 6 de juny.
Ja ha passat molt de temps des de que el Gènius va aparèixer junt amb la Valentina, el PlayMe i el Bit. En aquests dies han viscut moltes aventures a la web i esperem que en participin en moltes més.
Els pots conèixer molt millor entrant a l'apartat Món Gènius on  trobaràs la seva descripció. Podràs llegir també els quatre primers contes que han protagonitzat.
Moltes felicitats!!!

A més, el portal Gènius s'ha endinsat en l'estiu i ens ha preparat tot un seguit d'activitats per poder gaudir de l'estiu com mai a la biblioteca.
Els amics del portal Gènius han preparat un especial d'estiu, que t'informarà de les novetats que hi ha a les biblioteques durant aquesta temporada. Hi trobaràs quines són les bibliopiscines i biblioplatges a la Xarxa de Biblioteques Municipals, lectures recomanades i activitats per passar l'estiu i la calor.
El Gènius, la Valentina, en Playme i en Bit també et parlen sobre diversos aspectes de la mar i  les festes que hi ha a aquesta època de l'any. Destaca la Festa de Sant Joan que celebrem el 23 de juny a la nit.

A més, trobaràs una postal virtual per enviar als teus amics i familiars, una guia de lectura per conèixer la nostra història a través dels contes, cançons, refranys, receptes de cuina, jocs i diferents consells sobre la calor, els petards, l'estalvi d'aigua...
Gaudeix de l'estiu!
http://genius.diba.cat/estiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada